•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagradna igra: bioskop Vilin grad & Prolog.rs

Od autora bestselera Lija Čajlda stiže heroj koga je teško savladati – bivši vojni islednik Džek Ričer (Tom Kruz).
Kad naoružani napadač ubije pet osoba sa šest hitaca, svi dokazi će ukazati na to da je krivac osumnjičeni u pritvoru. Prilikom saslušanja, osumnjičeni će reći samo jednu rečenicu: „Nađite Džeka Ričera!“ Time će početi neverovatna potraga za istinom, a Džek Ričer će morati da se bori protiv neočekivanog protivnika i da upotrebi silu ne bi li sačuvao svoju tajnu.

Kralj pingvina 3D“ je zanimljivo i zabavno putovanje kroz netaknutu prirodu Antartika. Ovo je jedno od najgušće naseljenih mesta na celoj južnoj hemisferi, i nije lako osvojiti i sačuvati svoje mesto na njemu.
Naš heroj mora da se takmiči sa stotinama drugih pingvina kako bi postao kralj i našao devojku za sebe. On mora da izdrži led, sneg i smrtonosne talase, mora da se bori protiv grabljivica koje ga napadaju iz mora, sa kopna i iz vazduha. Ipak, najveći test prolazi kada se dogodi tragedija, a njegova porodica zavisi samo od njega. Da li je dovoljno jak da izdrži i najteži zadatak?

U saradnji sa bioskopom "Vilin grad" obezbedili smo Vam po 2x2 karata za bioskopske projekciju u utorak u 16:00h za film Džek Ričer i u 14:00h za film Kralj pingvina 3D.

Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da pošaljete Vaše podatke na email adresu info@prolog.rs i da odgovorite na nagradno pitanje koje je ovog puta: navesti tri filma koja su po Vama obeležila 2012. godinu.

Imena dobitnika objavićemo na našoj FaceBook stranici (https://www.facebook.com/prolog.rs) u subotu a dobitnici će biti obavešteni i emailom.

info@prolog.rs


Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...