•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ewan McGregor je voljan da glumi u nastavku Trainspottinga

Ništa nas neće čuditi ako uskoro budemo imali priliku da pogledamo film 'Trainspotting 2' – glasine o pripremi nastavka su sve glasnije, a upravo je adaptacija romana Irvinea Welsha snimljena 1996., u režiji Dannyja Boylea, pomogla lansiranju Boyleove, ali i McGregorowe karijere. Welsh je svojevrsni nastavak napisao još 2002. pod nazivom 'Porno', a iako je Ewan McGregor pre govorio da ne želi snimati nastavak, sada u razgovoru za Daily Record menja priču:

“Znam da sam u prošlosti rekao da ne bih učinio ništa što bi ukaljalo reputaciju filma 'Trainspotting', jer nisam želeo snimiti loš nastavak, ali opet, pročitao bih scenario... Nikad me zapravo nisu pitali.”

Jedan od razloga zašto bi se nastavak mogao snimati jeste i taj što je 'Trainspotting' doživeo strašan porast popularnosti nakon Boyleove režije Olimpijskih igara – naime, odmah nakon otvaranja sportskog spektakla, prodaja 'Trainspottinga' na Amazonu skočila je za neverovatnih 5.800 posto!

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila