•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Boat Trip (2002)

Boat Trip (bos. Putovanje brodom) je američka komedija iz 2003. godine, koju je režirao Mort Nathan.

Jerry i Nick su dva prijatelja kojima su ljubavni životi dodirnuli samo dno. Jerry je do dna stigao u trenutku kada se ispovraćao po svojoj uštogljenoj i pretencioznoj devojci Feliciji, koju je trenutak pre pokušao zaprositi (Jerry i njegova devojka su se pri tome vozili u velikom balonu na topli vazduh).

Nakon što su slučajno sreli prijatelja, koji se oženio prekrasnom devojkom, koja je daleko izvan njegove lige, a koju je upoznao na krstarenju, prethodno spomenuti dvojac pokušava pobeći od svojih problema čineći isto što je napravio i njihov prijatelj, tj. oni odlučuju rezervisati karte za isto takvo krstarenje. Na putu do turističke agencije oni, na parkingu, imaju kratki susret s homoseksualcem, koji se pretvara da nije homoseksualac. Potom, Nick i Jerry ulaze u agenciju, u kojoj shvataju da taj čovek (s kojim su se na parkingu posvađali) radi baš u toj agenciji, a nakon čega nastavljaju s prethodno započetom svađom. Podstaknut svađom (bar se tako činilo u tom trenutku), upravnik agencije (Will Ferrell) se ispričava za grube reči upućene od njegovog radnika, nakon čega osobno radi rezervaciju njihovih karata. Međutim, Nick i Jerry nisu svesni činjenice da ih je upravnik agencije upravo strašno prevario, ne bi li im se na taj način osvetio za Nickovo vređanje osobe, koja će se nakon što oni napuste agenciju, pokazati upravnikovim ljubavnikom.

Nick i Jerry se uspeju ukrcati na brod, ne primetivši veliko platno na strani broda na kome se objavljuje da ovaj brod služi homoseksualnoj zajednici. Nakon što brod isplovi iz luke, postaje očigledno da je isti krcat homoseksualcima. U pokušaju napuštanja broda, Nick ispaljuje signalnu raketu u vazduh, u nadi da će se pojaviti brod s ljudima heteroseksualnog opredeljenja. Međutim, kasnije se ispostavlja, kako je signalna raketa pogodila helikopter koji je prevozio švedski ženski tim koji se takmiči u disciplini najboljeg tena. Naravno, taj pogodak signalnom raketom je uzrokovao pad tog helikoptera. Brod, na koje se nalazi dvojac glavnih likova, spašava tuce prekrasnih plavuša, koje na vrlo kratkoj uzici drži njihova trenerica, koja je odlučna u tome da ih drži podalje od muškaraca... Nadalje možete očekivati samo komične situacije, kako se Nick trudi da zavede šarmante Šveđanke, a Jerry pokušava zavesti ljupku instruktorku plesa, heteroseksualnog opredeljena, sve dok ga ne snađe nevolja u obliku njegove bivše i razmažene devojke, koja ga želi nazad.

Film je bio nominovan u dve kategorije za neslavnu nagradu Zlatna malina (eng. Golden Raspberry ili Razzie Award), a te kategorije su: najgori glumac (Cuba Gooding, Jr.) i najgori reditelj (Mort Nathan).

Kritičari su razapeli film, koji je uz to i loše prošao na bioskopskim blagajnama. Chris Rock je tokom TV prenosa dodele Oskara 2005. godine zbijao šale na račun Cube Gooding, Jr-a, zbog toga što je glumio u ovom filmu nakon što je prethodno osvojio Oscara.

Žanr:komedija
Godina:2002
Reziser:Mort Nathan
Scenario:Mort Nathan
Uloge:Cuba Gooding Jr., Horatio Sanz, Roselyn Sanchez
Uzrast:R
Studio: Motion Picture Corporation of America
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:94 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...