•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 vodi u nominacijama za Zlatnu malinu

Na dodeli 33. po redu Zlatnih malina vodiće se velika borba između nekoliko kandidata za najgore filmove, glumce i sve ostale kategorije, a apsolutni favorit je The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2

Iako je The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 zaradio 814 miliona dolara na prodaji karata, njegovi glumci i sam film imaju čak 11 nominacija za Zlatnu malinu, piše BBC News. Tako su Kristen Stewart i Robert Pattinson nominovani i za najgori par na ekranu, 'The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2' za najgori nastavak i najgori film, a Kristen za najgoru glumicu.

Nakon sage o vampirima, film 'Battleship' ima sedam nominacija, među kojima je pevačica Rihanna dobila nominaciju za najgoru sporednu ulogu.

Uz ova dva filma, u utrci za najgori su i dečji film 'The Oogieloves in Big Balloon Adventure', 'That's My Boy' i 'A Thousand Words'.

Uz Kristen Stewart, za najgoru glumicu nominovane su Katherine Heigl u filmu 'Sve za lovu', Milla Jovovich u 'Resident Evil: Osveta' i Tyler Perry u 'Madea's Witness Protection'.

Među muškarcima pet počasnih mesta zauzeli su Nicolas Cage u filmu 'Duh osvete 2', Eddie Murphy u 'A Thousand Words', Robert Pattinson u 'The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2' i Adam Sandler, koji je glumio u filmu 'That's My Boy'.

Nagradu za najgoru sporednu ulogu kod glumica uz Rihannu će možda osvojiti Jessica Biel za ulogu u filmu 'Playing For Keeps', Ashley Greene za 'The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2' i Jennifer Lopez u ‘What to Expect When You're Expecting’.

David Hasselhoff za film 'Piranha 3-D' ima šanse osvojiti nagradu za najgoru sporednu ulogu, a uz njega su i Taylor Lautner u 'The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2', Liam Neeson u 'Battleshipu' i Nick Swardson i Vanilla Ice u filmu 'That's My Boy'.

Za najgoru glumačku postavu nominovani su 'Battleship', 'The Oogieloves in Big Balloon Adventure', 'That's My Boy', 'The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2' i 'Madea's Witness Protection'.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu