•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Edward Furlong treći put je napao svoju devojku

Zbog svoje nasilne naravi glumac Edward Furlong krajem prošle godine dva puta je bio pritvoren. Zvezda filma "Terminator 2" dva puta je bio optužen za nasilje nad svojom devojkom, a ove nedelje i treći put je fizički napao. U nedjelju u ranim jutarnjim satima policija ga je privela zbog navodnog nasilja u porodici, prenosi portal TMZ.

Pre dva meseca sa svojom devojkom žestoko se posvađao na aerodromu u Los Angelesu nakon čega joj je zadao i nekoliko udaraca.

Devojka ga je prijavila, a 35-godišnji glumac iz zatvora je izašao nakon što je platio kauciju u iznosu od 37 hiljada dolara. Nekoliko dana posle par se opet posvađao i Edward je ponovno fizički napao svoju partnerku i zbog toga je opet završio iza rešetaka. Nakon što je izašao iz pritvora, devojka mu je sve oprostila.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...