•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jodie Foster sinovima će reći ko im je otac kada navrše 21 godinu

Beverly Bates, majka pokojnog hollywoodskog producenta Randyja Stonea i najboljeg prijatelja Jodie Foster, otkrila je da će glumica svojim sinovima, 14-godišnjem Charlesu i 12-godišnjem Kitu reći ko im je otac kad navrše 21 godinu. Već se godinama nagađa da je upravo Stone njihov tata, no Foster čak ni njegovoj mami to nikada nije želela potvrditi.

„Randy mi je rekao da zna ko je otac dečaka, ali da je potpisao ugovor o poverljivosti i da je to tajna sa kojom će otići u grob. Toliko je voleo Jodie” – izjavila je Bates.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu