•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šest glumaca iz 'Prijatelja' spavalo sa 135 partnera

Šest likova iz serije 'Prijatelji' imalo je oko 135 seksualnih partnera tokom deset sezona legendarnog sitcoma.

Prema pisanju britanskih medija, njihova iskustva daleko su od stvarnog života jer je američki prosek što se tiče broja seksualnih partnera ipak znatno manji. Prema Kinsey institutu za istraživanje seksualnosti, pola i reprodukcije, Amerikanac između 30 i 44 godine života ima od šest do osam seksualnih partnera u životu, dok je na primer Chandler u proseku imao seks sa 10,5 žena.

Razlika je još uočljivija kod žena. Studija iz 2005. godine pokazala je kako je državni prosek kod žena u istoj toj dobi pokazao da imaju četiri seksualna partnera, dok su Monica, Rachel i Phoebe u proseku svaka posebno imale 14,5, 15,5 i 32,5 muškaraca.

Joey Tribbiani imao je daleko najviše partnerki sa konačnom ocenom od 51,5 žena dok je Ross imao 14 partnerki.

Portal splitsider.com navodi razliku između partnera za jednu noć i onih u dužim vezama. Matt LeBlanc je kao Joey imao najniži potencijal za ozbiljne veze, samo 23,5 posto. Jennifer Aniston, koja je glumila Rachel, bila je najspremnija na veze. S obzirom da se triput ženio, David Schwimmer koji je glumio Rossa od muškaraca je imao najveći procenat spremnosti na ozbiljne odnose.

Matthew Perry, koji glumi Chandlera, imao je najmanji broj partnerki, spavao je sa 10 žena tokom deset godina snimanja serije što se uklapa u njegov lik muškarca koji je pomalo nespretan sa ženama.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....