•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sofia Vergara nervozna zbog scene seksa sa Sharon Stone

Kolumbijska glumica Sofia Vergara je možda najpoznatija kao Gloria iz humorističke serije "Modern Family". Međutim, u svom poslednjem filmu, pod nazivom "Fading Gigolo", Vergara se našla u jednoj potpuno drugačijoj ulozi.

"U pitanju je scena seksa sa još dve osobe, a jedna od njih je Sharon Stone. Bila sam nervozna zbog te scene. Međutim, Sharon mi je pomogla u vezi sa tim. Dala mi je mnogo saveta", kazala je Vergara za FOX.

Iako Stone ima reputaciju Dive, Vergara je imala samo reči hvale za nju.

"Ona je neverovatna. Bila sam nervozna jer moram raditi sa takvom ikonom. Nikada je pre nisam srela, ali od trenutka kada je došla na set moglo se videti da je prava zvezda – sama njena pojava, način na koji govori, sve", rekla je Vergara.

Vergara je dodala i to da još nije odredila datum venčanja sa svojim verenikom Nickom Loebom.

"Nedavno sam proslavila 40. rođendan. Napravili smo ogromnu zabavu. Kada se budem venčavala moraću napraviti još jednu veliku zabavu jer to cela porodica očekuje. Bili bi razočarani kada ne bi bilo tako, ali sada jednostavno nemam vremena", dodala je Vergara.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....