•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Svećenikova djeca (2012) - uskoro

Don Fabijan, mladi sveštenik na dalmatinskom ostrvu, da bi povećao natalitet, počinje da buše zapakovane kondome.

Glavni junak filma je mladi i predani sveštenik don Fabijan (Krešimir Mikić) koji u sklopu svoje službe stiže na malo dalmatinsko ostrvo - zabrinut zbog rapidnog pada nataliteta on u duhu katoličke vere započinje neobičnu akciju – buši zapakovane kondome! U njegovoj kućnoj manufakturi uskoro mu se pridružuju prostodušni trafikant (Nikša Butijer) i pomahnitali apotekar (Dražen Kühn) te oni zajedničkim snagama ubrzo ukidaju svu postojeću kontracepciju na ostrvu. Njihova akcija rezultuje nizom poroda i venčanja što zainteresuje i glavnog biskupa koji odluči posetiti ostrvo... Komedija 'Sveštenikova deca' je novo filmsko ostvarenje Vinka Brešana u kom se on vraća svojim osnovnim elementima kojima se poigravao u svojim najvećim filmskim uspesima – mediteransko podneblje, malo jadransko ostrvo, niz duhovitih karaktera – ovaj puta uz primesu sveštenika u akciji očuvanja nataliteta!

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu