•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Back-up Plan (2010)

Ovo je komedija koja govori o zabavljanju, ljubavi, braku i porodici.

Nakon mnogo godina zabavljanja sa različitim momcima, Zoi odlučuje da čekanje na onog pravog traje previše dugo. Odlučna da postane majka, ona donosi plan, zakazuje sastanak i odlučuje da u sve to uđe sama.

Tog istog dana, Zoi upoznaje Stena. Pokušaj da istovremeno zadrži vezu koja upravo nastaje i da sakrije rane znake trudnoće, za Zoi će postati prava komedija zabune, a za Stena gomila zbrkanih signala.

Pošto Zoi nervozno otkrije prave razloge svog nepredvidivog ponašanja, Sten u potpunosti prihvati novonastalu situaciju. Nikada ranije se u ljubavi nisu odigravale toliko strasne noći s troje u krevetu – Stenom, Zoi i uvek prisutnim ogromnim trudničkim jastukom.

Niti se „veče za izlazak“ sastojalo od odlaska na gledanje porođaja potpunog stranca u vodi, što prema brčkanju u bazenu stvara isti osećaj kakvo gledanje „Ajkule“ izaziva na odlazak na plivanje u okeanu.

A pravi test trudnoće pojaviće se kad oboje shvate da se međusobno uopšte ne poznaju van hormonalnog haosa i priprema za porođaj. I kako devetomesečni sat otkucava, oboje će početi da se plaše onoga što se dešava.

Svako može da se zaljubi, svako može da se venča i dobije bebu, ali kada se to radi u hiper-brzini, to sigurno može da bude pozitivan dokaz da su stvoreni jedno za drugo.

Žanr:komedija, romansa
Godina:2010
Reziser:Alan Poul
Scenario:Kate Angelo
Uloge: Jennifer Lopez, Alex O'Loughlin, Michaela Watkins
Uzrast:PG-13
Studio: CBS Films
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:106 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...