•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bruce Willis i John Malkovich vraćaju se u Red 2

Zavere, ubistva i špijunske organizacije – sve što je 'Red', akcijsku komediju iz 2010, učinilo hitom u bioskopima, trebalo bi se naći u koktelu novog nastavka, zajedno sa glumačkom postavkom sastavljenom od velikih imena.

Svoje uloge u drugom delu ponoviće Bruce Willis, Helen Mirren i John Malkovich, kao penzionisani agenti koji se i u penziji moraju boriti za spas svojih glava.

'Red 2' se odvija i u Evropi kada Interpol proganjaFranka Mosesa (Willis), koji beži zajedno sa devojkom (Mary-Louise Parker), a tu su i likovi koje na veliko platno donose Catherine Zeta-Jones i Anthony Hopkins.

Film stiže na leto, a evo prvog trejlera:

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...