•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Lion King 2: Simba's Pride (1998)

Kralj lavova 2: Simbin ponos (engl. The Lion King 2: Simba's Pride) je nastavak proslavljenog Diznijevog animiranog filma „Kralj lavova“.

Radnja se kao iu prvom delu desava u Plemenskoj Zemlji, a glavni lik je Kiara, Simbina ćerka. Ona se kao mala sretne s Kovuom, sinom odmetnice Zire, ali im Simba i Zira nedaju da se druže. Kada porastu Zira je poslala Kovua da ubije Simbu, ali se on sprijatelji s njim. Dok su nešto razgovarali, Kovu je slučajno Simbu naveo na Zirinu zamku. Simba je proterao Kovua zato što je mislio de ga je Kovu namerno naveo na zamku, Zira ga je proterala zbog druženja sa Simbom i Kiarom. Kiara to nije mogla da podnese, pa je pobegla od kuće i nasla se s Kovuom. Tada je Zira, sa ostalim odmetnicima napala Simbin čopor, ali su Kovu i ostali odmetnici otišli na Simbinu stranu, Zira je tada sama napala Kiaru i zajedno su se kotrljale po kosoj steni pored koje je bila reka sa jakom strujom, Kovu je spasao Kiaru, a Zira je odbila pomoć i udavila se. Tada je Simba shvatio da Kovu i nije tako loš i oženio ga je Kiarom.

Kralj lavova 2: Simbin ponos odličan crtani film u kome će svakako uživati vaši najmlađi.

Žanr:animacija, avantura, fantazija
Godina:1998
Reziser:Darrell Rooney, Rob LaDuca
Scenario: Flip Kobler
Uloge:Matthew Broderick, Neve Campbell, Andy Dick
Uzrast:G
Award:3 osvojene
Studio: Walt Disney Animation Australia
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:81 minut
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...