•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagradna igra: bioskop Kupina & Prolog.rs

Živahna i lepa, Ana Karenjina (Kira Najtli) ima sve ono na čemu bi joj pozavidele žene iz tog doba; ona je Karenjinova žena (Džud Lou), visokog vladinog činovnika kome je rodila sina, a njen položaj u društvu Sankt Petersburga ne može biti viši. Ona će otputovati u Moskvu kad dobije pismo od svog brata Oblonskog (Metju Makfadan), u kome moli Anu da dođe i pomogne mu da spasi njegov brak sa Doli (Keli Mekdonald). Na tom putu, Ana će upoznati groficu Vronski (Olivija Vilijams), koju će na železničkoj stanici dočekati sin, zanosni konjički oficir Vronski (Eron Tejlor-Džonson). Kad Anu upoznaju s Vronskim, među njima će odmah sevnuti varnica koju ni on ni ona neće moći da ignorišu.

U saradnji sa Kupina bioskopom obezbedili smo Vam 2x1 kartu za film Ana Karenjina u 19:40h za subotu 26.01.2013.

Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da pošaljete Vaše podatke na email adresu info@prolog.rs i da napišete ime književnika koji je napisao roman Ana Karenjina.

Imena dobitnika objavićemo na našoj FaceBook stranici oko 15h a dobitnici će biti obavešteni i emailom.

info@prolog.rs

Diskutuje sa nama o filmovima i na našem forumu.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...