•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Uskoro nastavak filma "Crouching Tiger, Hidden Dragon"

Produkcija nastavka filma "Crouching Tiger, Hidden Dragon" će početi ove godine. Kako piše Deadline, snimanje filma će početi u maju u Aziji.

Film će najverovatnije režirati Ronny Yu, režieser filmova "Fearless" i "The 51st State", koji je trenutno u pregovorima sa nezavisnim filmskim studiom The Weinstein Company. Woo-ping Yuen, slavni koreograf za borbe na filmskom platnu, će se takođe vratiti i raditi na ovom nastavku.

Prema nekin izveštajima, nastavak filma će se fokusirati na petu knjigu serijala Wanga Dulua pod nazivom "Silver Vase, Iron Knight", a koja je nastavak romana "Crouching Tiger, Hidden Dragon".

Scenario za ovaj projekat je napisao John Fusco koji je, između ostalih, pisao scenarije i za filmove "Hidalgo" i "Young Guns".

"Crouching Tiger, Hidden Dragon", koga je režirao Ang Lee i u kojem su glumili Chow Yun-fat, Zhang Ziyi i Michelle Yeoh, je prikazan u bioskopima 2000. godine.
Film je osvojio preko 40 nagrada, uključujući četiri Oscara, četiri BAFTA nagrade i dva Zlatna Globusa.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...