•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hugh Hefner oplakuje smrt prve dame Playboya

Hugh Hefner oplakuje gubitak dugogodišnje saradnice Mary O'Connor (84) koja je nakon kratke bolesti preminula u nedjelju popodne u kalifornijskom Sherman Oaksu. ''Najdugovečnija dama Playboya'', kako su je mnogi od milja zvali, Mary je punih 40 godina pomagala šefu najpoznatijeg magazina za muškarce i vodila njegovu rezidenciju, javlja AceShowbiz.

“Otišla je naša Mary. Voleli smo je više nego što je to moguće izraziti” - napisao je skrhani 86-godišnji Hugh.

Iako nenametljivog karaktera, Mary se britkim komentarima i komičnim opaskama nametnula u reality showu ''The girls next door'' koji je godinama beležio život zečica i popularnog zavodnika Hefa. Upravo je ona zaslužna što se ''odmetnuta'' Crystal Harris pomirila sa Hughom i pristala na venčanje.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila