•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Megan Fox: Odkad imam sina, gluma mi više nije važna

Iako je Megan Fox srećna zbog svoje karijere u Hollywoodu, ne krije da više od svega voli provoditi vreme sa svojim četveromesečnim sinom Noahom koga ima u braku sa glumcem Brianom Austinom Greenom.

“Presrećna sam odkad imam sina, kao što sam srećna i što radim. Ali moje najveće zadovoljstvo je ipak u trenucima koje provedem sa sinom” – rekla je Megan i dodala:

“Sve što želim jest dati Noahu što više sebe. I želim imati još dece.”

Fox je izjavila da joj je bio dugogodišnji san da ima dete, a sada nastoji da uskladi majčinstvo sa glumačkom karijerom. Ipak, priznaje da oseća da gluma više nije njen poziv.

26-godišnja Megan progovorila je i o svom odnosu sa suprugom Brianom.

“Verujem da smo imali sreću i sigurna sam da je on moja srodna duša. Ali to ne znači da se ne moramo truditi da uspemo jer smo potpuno različiti” – izjavila je glumica.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...