•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Sveštenikova deca' kreću u osvajanje Srbije

Premijera dugo očekivanog filma Sveštenikova deca, kako pišu mediji, biće 6. februara u beogradskom Domu sindikata.

O filmu koji je svoj uspeh doživeo u hrvatskim bioskopima, Blic piše kako je podigao prašinu u Hrvatskoj i da se u njemu Brešan 'vraća osnovnim elementima kojima se poigravao u ranijim filmovima, kao što su mediteransko podneblje, jadranska ostrva, niz duhovitih karaktera, ovoga puta uz dodatak sveštenika u akciji očuvanja nataliteta'. 'Rezultat je', zaključuje srpski portal, 'filmska parodija u kojoj Brešan na duhovit način secira i ironizuje temelje na kojima počiva hrvatsko društvo'.

Dok se gledatelji pripremaju za 'Sveštenikovu decu', u Hrvatskoj ga je u četiri nedelje, koliko je na repertoaru, pogledalo 129 hiljada gledatelja. Takođe, film je već četvrtu nedelju najgledaniji, i to u jakoj konkurenciji oskarovskih filmova koji su u poslednje dve nedelje počeli sa bioskopskom distribucijom.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...