•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Scooby Doo 2: Monsters Unleashed (2004)

Popularni crtani junaci serijala Scooby-Doo su u verziji sa živim glumcima postigli uspeh već u prvom filmu. Normalno da je veliki uspeh ubrzao pojavljivanje nastavka. Scooby Doo 2: Monsters Unleashed je nastavak koji je iskorišćen za dodatno širenje priče i postavljanje temelja za pravu franšizu. Nepresušni izvor materijala, u obliku višedecenijskog staža prvobitnog crtanog filma, poslužio je režiseru Gosnellu da novu priču napuni klasičnim likovima čudovišta.

Scooby-Doo 2 je komedija za najmlađe, tako da je puno toga prilagođeno njihovom ukusu (i uzrastu). Filmovi za decu obično moraju da ispune određene zahteve, tako da je blago koketiranje sa hororom (duhovi, čudovišta...) izvedeno tako da ostane bajkovito, kao i u crtanim filmovima.

Glumačka ekipa je nastavila sa glumom u stilu prvog dela a Matthew Lillard kao Shaggy uspeva da postigne gotovo kompletnu intereakciju sa svojim partnerom Scoobyjem. popularna Bafi-ubica vampira (Sarah Michelle Gellar) ostvaruje sjajnu ulogu, pokazavši i da je talentovana komičarka.

Scooby Doo 2: Monsters Unleashed je prava zabava za najmlađe i za gledanje u društvu, idealan film kada mama i tata nisu kod kuće.

Žanr:akcija, avantura, komedija
Godina:2004
Reziser: Raja Gosnell
Scenario: William Hanna, Joseph Barbera
Uloge: Freddie Prinze Jr., Sarah Michelle Gellar, Matthew Lillard
Uzrast:PG
Award:1 osvojena
Studio: Warner Bros. Pictures
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:93 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...