•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Premijere u bioskopu Vilin Grad

Od 7. februara na repertoaru bioskopa “Vilin Grad” naći će se tri nova filma - “Sveštenikova deca”, “Vrela srca” i “Ivica i Marica: Lovci na veštice”.

Komedija ”Sveštenikova deca” je novo filmsko ostvarenje Vinka Brešana. Reč je o filmskoj adaptaciji istoimene drame uspešnog pisca, scenariste i kompozitora Mate Matišića koji je za film napisao scenario i muziku. Glavne uloge u filmu su ostvarili Krešimir Mikić, Nikša Butijer, Dražen Kühn i Marija Škaričić, dok u ostalim nastupaju Jadranka Đokić, Goran Bogdan, Lazar Ristovski, Zdenko Botić, Filip Križan i mnogi drugi.

"Vrela srca" su zanimljiv način interpretacije jedne klasične ljubavne priče, koja pokazuje kolika je zapravo moć jedne veze. Nakon što jedan zombi stupi u vezu s devojkom jedne od svojih žrtava, njihov odnos pokreće niz dešavanja koja bi mogla da promene svet neživih.

Legendarna bajka transformiše se u veselu, akcionu, horor avanturu „Ivica i Marica: Lovci na veštice“. Priča se nastavlja 15 godina nakon što su brat i sestra, Ivica i Marica uspeli da pobegnu od veštice koja jede decu, što im je zauvek promenilo život….

Akcioni film „Dobar dan da se umre muški“, peti film u kultnom serijalu „Umri muški“, premijerno će biti prikazan 13. februara u 19:30 u bioskopu „Vilin Grad“. Brus Vilis ponovo je u kultnoj ulozi Džona Meklejna, policajca i nacionalnog heroja. Meklejn ovoga puta kreće u u Rusiju kako bi pomogao svome sinu o kome jedino zna da je u nevolji. U Rusiji situacija nikako nije „jipikajej“ - tamo vršljaju opasni teroristi, a Džon Meklejn ne ume da ne upadne u probleme.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...