•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sutra „Veče sa Kristal Pajt“ u bioskopu „Cineplexx“

„Veče sa Kristal Pajt“ naziv je večeri koja će sutra, 7. februara, od 20 časova biti direktno prenošena iz Holandskog plesnog teatra (Nederlands Dans Theater, NDT) u bioskopu „Cineplexx“ u Beogradu.

Veče obuhvata dve predstave pod nazivom „Parada“ i „Granica“, koreografkinje Kristal Pajt, koje će izvesti igrači prve trupe Holandskog plesnog teatra (NDT I).

„Parada“ će sutra biti prvi put odigrana na sceni ovog teatra, a premijeru će moći da prati i bioskopska publika širom sveta. Centralna slika ove koreografije je parada klovnova i marširanje benda, odnosno simbolična slika imaginacije, apsurda i rituala. Ples dva neorganizovana klovna i striktno organizovanog i ujednačenog marša je oličenje tenzije između instinkta i intelekta, racionalnog i iracionalnog, nesvesnog i svesnog.

Drugi deo večeri je „Granica”, u kojoj Kristal Pajt pronalazi prijatnu paralelu između nepoznatih stvari o univerzumu i nepoznatih stvari o umu. Doživljaj takvih nepoznatih teritorija je za nju zapravo stvaralaštvo i istraživanje.

Karte za „Veče sa Kristal Pajt“ su u prodaji, a dodatne informacije se mogu naći na adresi www.cineplexx.rs.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu