•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bruce Willis: Moja supruga izgleda fenomenalno

Bruce Willis je muškarac kakavog bi svaka žena poželela. Barem ako je istina ono što sam o sebi kaže.

“Supruga Emma je savršena. Odlična je majka, jako je pametna i suzdržana i obožavam je” - nežno je rekao 57-godišnji Bruce koji je u braku sa Emmom Heming gotovo tri godine. Pohvalio se i da njegova supruga izgleda fenomenalno.

“Imala je uspešnu karijeru modela. Morate da je vidite u kupaćem kostimu. Ona je gazda! Pametnija je od mene i pitam je uvek za savet” - kazao je glumac.

Par ima i devetomesečnu ćerku Mabel. Osim Mabel, Bruce iz braka sa Demi Moore ima tri ćerke Rumer (24), Scout (21) i Tallulah (19). Srećan je što izrastaju u prave žene.

“Postajao je jedan period kada nisam znao u kakve će se devojke pretvoriti, ali zbilja su krasne cure sa pravim moralnim vrednostima” - pohvalio se Bruce.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....