•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hansel and Gretel Witch Hunters (2013)

Ivica i Marica su se iz uplašene dečice pretvorili u neustrašive lovce na veštice!

Nakon brojnih bajkovitih ekranizacija, svoj je red dočekala i bajka Ivica i Marica. Pod rediteljskom palicom Tommya Wirkolea film će prikazati život odraslih Ivice i Marice.

Jeremy Renner i Gemma Arterton glume brata i sestru, koji nakon proživljene traume i bega iz kuće medenjaka odluče svoj život posvetiti lovu i ubijanju veštica. Naoružani do zuba, dvojac se bori protiv čudovišta i traga za zlom vešticom koja otima decu. U jednom trenutku veštica otima petoro dece iz sela, a Ivica i Marica bez razmišljanja kreću u lov. Imaju oružje, stav i iskustvo za pobedu, ali ovog će se puta morati suočiti sa puno snažnijim silama zla.

Kako se približava zloglasna noć Plavog Meseca, a drveni gradić se suočava s noćnom morom jer mora da spasi nevinu decu, Ivica i Marica će se susresti sa zlom mnogo većim od bilo koje veštice koju su ikad lovili – zlom koje možda čuva tajnu o njihovoj strašnoj prošlosti.

Žanr:akcija, fantazija, horor
Godina:2013
Reziser:Tommy Wirkola
Scenario:Tommy Wirkola
Uloge: Jeremy Renner, Gemma Arterton, Peter Stormare
Uzrast:R
Studio:Paramount Pictures
Zemlja:Nemačka
Website:www.hanselandgretelmovie.com
Jezik:Engleski
Trajanje:88 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...