•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ekipa serije "Zvono kao spas" ponovo na okupu?

Neki od vas se sigurno sećaju tinejdžerske serije "Zvono kao spas" koja se snimala od 1989. do 1993. godine i koja je išla na mnogim našim televizijama.

Ekipa glumaca se zadnji put okupila 2009. godine na fotografisanju za "People" magazin, a nedostajao je samo Dastin Dajamond, koji je u seriji tumačio ulogu Skriča. On inače nije u dobrim odnosima sa kolegama nakon izdavanja knjige o vremenu provedenom na snimanju te serije.

Mark-Pol Goselar, koji je u seriji igrao Zaka, izjavio je da postoji šansa za ponovno okupljanje, a ideju je najglasnije podržao direktor Belding, odnosno glumac Denis Haskins.

Karijere zvezda popularne serije razvijale su se na različite načine. Mario Lopez (u seriji Ej Si Slejter) sada je uspešan tv voditelj, Elizabet Berkli (Džesi) glumila je u filmu Pola Verhovena "Showgirls", a Dastin Dajamond je režirao porno film "Screeched - Saved By The Smell".

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...