•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagradna igra: bioskop Vilin grad & Prolog.rs

Brus Vilis je ponovo u kultnoj ulozi Džona Meklejna – „pravog“ heroja sa umećem i stavom da uvek ostane jedini preživeli. Ovog puta, policajac koji ne uzima taoce nalazi se na pogrešnom mestu, nakon što dođe u Moskvu da pomogne otuđenom sinu Džeku. Dok rusko podzemlje vršlja i priprema rat, dva Meklejna otkrivaju da ih kombinacija njihovih potpuno suprotnih metoda čini nezaustavljivim herojima.
„Dobar dan da se umre muški“ je peti nastavak kultnog serijala koji je započeo filmom „Umri muški“ 1988. godine. U ulozi nacionalnog heroja Džona Meklejna ponovo je Brus Vilis, a ulogu Meklejnovog sina igra mladi australijski glumac Džaj Kortni. Kortni je dosadašnje iskustvo stekao uglavnom igrajući u TV serijama, među kojima je i „Spartak“. Meklejn ovoga puta kreće u u Rusiju kako bi pomogao svome sinu o kome jedino zna da je u nevolji. U Rusiji situacija nikako nije „jipikajej“ - tamo vršljaju opasni teroristi, a Džon Meklejn ne ume da ne upadne u probleme.

Don Fabijan, mladi sveštenik na dalmatinskom ostrvu, da bi povećao natalitet, počinje da buše zapakovane kondome.
Glavni junak filma je mladi i predani sveštenik don Fabijan (Krešimir Mikić) koji u sklopu svoje službe stiže na malo dalmatinsko ostrvo - zabrinut zbog rapidnog pada nataliteta on u duhu katoličke vere započinje neobičnu akciju – buši zapakovane kondome! U njegovoj kućnoj manufakturi uskoro mu se pridružuju prostodušni trafikant (Nikša Butijer) i pomahnitali apotekar (Dražen Kühn) te oni zajedničkim snagama ubrzo ukidaju svu postojeću kontracepciju na ostrvu. Njihova akcija rezultuje nizom poroda i venčanja što zainteresuje i glavnog biskupa koji odluči posetiti ostrvo... Komedija 'Sveštenikova deca' je novo filmsko ostvarenje Vinka Brešana u kom se on vraća svojim osnovnim elementima kojima se poigravao u svojim najvećim filmskim uspesima – mediteransko podneblje, malo jadransko ostrvo, niz duhovitih karaktera – ovaj puta uz primesu sveštenika u akciji očuvanja nataliteta!

U saradnji sa bioskopom "Vilin grad" obezbedili smo Vam po 2x2 karata za bioskopske projekcije u ponedeljak u 18:00h za film Dobar dan da se umre muški i u 19:00h za film Sveštenikova deca.

Nagradno pitanje: navedite najmanje 3 filma koja su po Vama inspirisana Umri muški franšizom !!!

Imena dobitnika objavićemo na našoj FaceBook stranici a dobitnici će biti obavešteni i emailom.

info@prolog.rs

Diskutuje sa nama o filmovima i na našem forumu.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...