•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Drew Barrymore zarad vere uklanja sve tetovaže sa tela

Glumica je zbog ljubavi prema suprugu Willu Kopelmanu već prešla sa katoličanstva na judaizam, ali Drew Barrymore tu ne staje.

Sada je odlučila da se zbog njega podvrgne i odstranjenju svih svojih tetovaža, piše magazin Star.

Naime, ako jednog dana želi da bude sahranjena na jevrejskom groblju, prema tradiciji njeno telo mora biti očišćeno od svih tetovaža.

U narednih par meseci laserom će joj ukloniti svih šest tetovaža koje je skupila tokom svog nekada razvratnog i burnog života. Među njima je buket cveća koga ima tetoviranog na boku, leptir na trbuhu, mesec, krst koji joj krasi nogu i dva anđela na leđima.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila