•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Robert Downey Jr. snima filmski remake serije Black Mirror

Serijal od tri epizode koje se bave crnim vizijama zapadne civilizacije, transhumanizmom, tehnologijom, korumpiranom politikom i medijima kao i reality kulturom, stvorio je popularni Charlie Brooker za britanski Channel Four, a Robert Downey Jr. jedan je od mnogih koji se oduševio serijalom – do te mere da je odlučio otkupiti prava na jednu od epizoda, koju sada želi pretvoriti u igrani film.

The Hollwood Reporter piše da je reč o epizodi pod nazivom 'The Entire History Of You', priči o bliskoj budućnosti u kojoj ljudi zahvaljujući posebnom čipu ugrađenom u mozgu mogu premotati i ponovo proveriti svaki događaj iz svog života.

Downey će producirati film po epizodi, zajedno sa studiom Warner Bros. Nova sezona serije 'Black Mirror' krenula je nedavno u Britaniji.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....