•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

I’m Going to Change My Name (2012)

Evridika (14) živi sa majkom Sonom u malom jermenskom gradu Alaverdi. Sona je dirigent svetski poznatog hora od 15 muškaraca i većinu vremena je na turneji daleko od kuće. Evridika se oseća zapostavnjenom i usamljenom samo u pratnji sopstvenih pomagala - telefona i beležnice. Istražuje svet oko sebe kroz objektiv video kamere i živi u virtuelnom svetu stvorenom na njenoj veb strani u samoubilačkoj zajednici. Prezire sopstveno ime a najveća joj je želja da ga promeni. Očajnički traži odgovore na pitanja koja postavlja njena rascvetala seksualnost. Šta su Ljubav i Požuda? Šta su Život i Smrt? Ko je njen otac?

Žanr:drama
Godina:2012
Reziser:Mariya Saakyan
Scenario:Mariya Saakyan
Uloge: Arina Adju, Maria Atlas, Evgeniy Tsyganov
Studio:Anniko Films
Zemlja:Armenia
Website:www.facebook.com/alaverdy
Jezik:Jermenski
Trajanje:102 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...