•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Scenaristi nagradili "00.30 Tajna operacija" i "Argo"

Filmovi "00.30 Tajna operacija" i "Argo" odneli su glavne nagrade Američkog udruženja filmskih i televizijskih scenarista (WGA) koje su dodeljene na svečanosti u Los Anđelesu.

Nagradu za najbolji originalni scenario pripala je Marko Bolu za špijunski triler "00.30 Tajna operacija" rediteljke Ketrin Bigelou o poteri i likvidaciji Osame bin Ladena.

Kris Terio osvojio je nagradu za najbolji adaptirani scenario za film "Argo" Bena Afleka o spašavanju američkih talaca iz Irana tokom islamske revolucije 1979.

Toni Kušner, scenarista istorijskog ostvarenja "Linkoln" Stivena Spilberga, dobitnik je specijalne WGA nagrade za promociju građanskih prava i sloboda, dok je Malik Benđelul dobio nagradu za najbolji scenario u kategoriji dokumentarnog filma za "U potrazi za Šugarmenom" (Searching for Sugar Man).

Nagrade Udruženja scenarista dobile su i ekipe pisaca TV serija "Breaking Bad" u kategoriji drame, "Louie" u kategoriji komedije i "Girls" u kategoriji najbolje nove TV serije.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...