•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Hollywood Sign (2001)

Ova krimi-komedija s akcionim, ali i dramskim, elementima ima i pruža mnogo više nego što se to čini na prvi pogled. U njenim slojevima se, recimo, ističe samoparodični upliv glumačkih legendi (Raynolds, Steiger), dobar tempo u priči koja drži pažnju i pleni utiskom u raspletu, sjajni dijalozi prepuni iskustvenih mudrosti o teškom glumačkom pozivu, odlična komunikacija među glavnim likovima, vrlo zanimljivi detalji (Raynolds, kao ostareli i propali glumac sa suzama u očima posmatra film iz svoje mladosti). Sve to daleko nadmašuje simpatičnu stupidnost glavnog zapleta u kome tri davno zaboravljene glumačke zvezde pokušavaju da ožive jedan krimi- scenario i glumeći kao u svojim najboljim danima zaista otmu gomilu novca od mafijaša. Interesantno, zabavno i neočekivano solidno.

Žanr:komedija, krimi
Godina:2001
Reziser:Sönke Wortmann
Scenario:Leon de Winter
Uloge: Tom Berenger, Rod Steiger, Burt Reynolds
Uzrast:R
Studio: Senator Film Produktion
Zemlja:Nemačka
Jezik:Engleski
Trajanje:90 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu