•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Najzabavniji skandali sa dodele Oscara

‘Angelina Jolie progovorila o slučaju 'noga', 'Kad ti se smeje celi svet: Bilo kuda, Angiena noga svuda', 'Glavna zvezda Oscara je desna noga Angeline Jolie', 'Noga Angeline Jolie dobila svoj profil na Twitteru', 'Angelina o 'slučaju' izbačena noga: Nisam obraćala pažnju'... tako su otprilike izgledali naslovi vezani uz Angelinu Jolie nakon dodele prošlogodišnjih nagrada Oscar. U želji da ostavi utisak seksipilne i zavodljive, Angie je postala predmet sprdnje svih svetskih medija i društvenih mreža. Pozirajući na crvenom tepihu sa nespretno izbačenom desnom nogom kroz duboki izrez haljine, sve drugo palo je u drugi plan.

Ali skandali sa Angie tu ne staju. Javnost se šokirala kada je svom bratu Jamesu Havenu dala strastveni poljubac u usta na dodeli Oscara 2000. godine, kada je dobila kip za najbolju glumicu. Ipak, Angie ima sreću, ili možda nesreću, zato što su se i druge zvezde ponašale prilično ekscentrično u istoriji dodele najprestižnije filmske nagrade.

Na pozornici su se strastveno ljubili i Adrien Brody i Halle Berry. Naime, 2003. godine pobedu među najboljim glumcima odneo je Adrien Brody za ulogu u 'Pijanisti'. Nagradu mu je dodelila Halle Berry koju je Adrien od silnog oduševljenja strastveno poljubio kad se popeo na pozornicu.

Godine 2009. Beyonce je javnost šokirala odevnom kombinacijom. Na pozornicu je stigla u oskudnom crvenom korsetu iz koga joj je tokom scenskog nastupa sa Hughom Jackmanom ispala bradavica.

Prošlogodišnji Oscar je skandalom začinio i Sacha Baron Cohen. Na crveni tepih je stigao u pratnji telohranitelja, po uzoru na Gadafija, i poneo urnu za koju je tvrdio da je u njoj pepeo kolege, severnokorejskog diktatora Kim Yong-ila.

Navodno je imao nameru da ga prospe po crvenom tepihu i grudima Halle Berry. Ipak, kao slučajno pepeo mu se prosuo na TV novinara Ryana Seacresta.

Kada je Italijan Roberto Benigni dobio Oscara za najboljeg glumca u svom filmu 'Život je lijep', publici je priredio proslavu za pamćenje. Kad je čuo svoje ime, popeo se na stolicu, a zatim izljubio sve oko sebe, a u govoru zahvalnosti rekao je da bi vodio ljubav sa celom publikom.

Kada je u govoru zahvalnosti nakon što je kip završio u njenim rukama, Hilary Swank zahvaljivala svima redom, supruga Chada Lowea je zaboravila. Nikada se o tome nije javno izjasnila. Nakon što je 2005. osvojila svog drugog Oscara, Lowe je bio prva osoba kojoj je zahvalila. Ipak, godinu kasnije su se razveli.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...