•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dorm Daze 2 (2006)

Dani ludila nipošto nisu za njima jer upravo kreću na urnebesno krstarenje posle koga će se brojati žrtve, računati šteta i lečiti stomak od neizdrživog smeha! Razularena grupa studenata Univerziteta Billingson kreće na krstarenje po meksičkoj obali, a jednoga će sunčanog vikenda svedočiti ludilu kakvo pre nije mogla doživeti...

Booker McFee (Chris Owen) svim se silama trudi da zaboravi svoju bivšu devojku Rachel Hubber (Gable Carr), koja je takođe na brodu, a Newmar (Tony Denman) želi konačno spavati s Violet (Vida Guerra), ali njoj se ne žuri. Pete (Patrick Cavanaugh) i Wang (Paul H. Kim) u očajničkoj su potrazi za kvalitetnom drogom, za vreme koje se sprijateljuju s nepoznatim kleptomanom. Težak zadatak nadziranja razuzdane mladeži imaju dekan Dryer (Larry Drake) i kapetan čija supruga privlači požudne poglede svakog muškarca na brodu.

Drugi deo komedije "Dani ludila" ni po čemu se ne razlikuje od svog prethodnika, nastavljajući gledaocima da pruža pogled na razuzdane fakultetske zabave, bez pokušaja maskiranja svoje simpatično glupave priče u nešto kvazi ozbiljnije.

Žanr:komedija
Godina:2006
Reziser:David Hillenbrand, Scott Hillenbrand
Scenario:Patrick Casey, Worm Miller
Uloge:Gable Carr, Patrick Casey, Patrick Cavanaugh
Uzrast:R
Studio: Hill & Brand Entertainment
Zemlja:United States
Website:www.dormdaze2themovie.com/
Jezik:Engleski
Trajanje:100 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...