•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Crawlspace (2012)

Crawlspace je australijski akcioni SF triler horror reditelja, producenta i ko-scenariste Justina Dixa, inače stručnjaka za specijalne efekte koji je između ostaloga radio i na filmovima kao što su Star Wars: Episode II – Attack of the Clones i Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith.

Crawlspace prati grupu elitnih vojnika sa zadatkom da uđu u tajno podzemno australijsko istraživačko vojno postrojenje kako bi od tamo izvukli glavnu naučnicu. Ali ono što tamo pronađu je nešto mnogo opakije nego što je iko očekivao!

Ovako na prvu deluje nešto poput filma Cube u kombinaciji sa recimo Predatorom, ili nekim drugom sličnim filmom u kojem se grupa elitnih vojnika sukobljava sa nepoznatim i nadmoćnijim krvožednim stvorom. Iza filma stoje producenti australijskih filmova Red Hill i Wolf Creek, a Crawlspace je premijerno prikazan u maju 2012 na Cannes Film Festivalu. Takođe je bio prikazan i na Sitges Film Festivalu 10. oktobra 2012., i na Scream Festu koji se takođe održao u oktobru 2012.

Crawlspace može da izgleda zanimljivo, ali kako vreme odmiče i kako se gledalac nada da će nešto bitno i veliko da se desi shvata da je ovo film sa malom grupom diskutabilnih glumaca, a u istom rangu je i sve ostalo u filmu. Od specijalnih efekata imamo nešto što je veoma jednostavno izvesti i u amaterskim filmovima, a i priča nije daleko od tog nivoa, o dijalozima ne vredi ni trošiti reči. Na kraju, ako baš, ali baš nemate šta pogledati od filmova pogledajte Crawlspace, mada, možda je pametnija odluka da izađete u šetnju ili da nešto čitate.

Žanr:triler
Godina:2012
Reziser:Justin Dix
Scenario:Eddie Baroo, Justin Dix
Uloge:Eddie Baroo, Justin Batchelor, Nicholas Bell
Award:4 osvojene
Studio: Crawlspace
Zemlja:Australija
Jezik:Engleski
Trajanje:117 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...