•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Oscara slavila bacanjem papirnih aviona pa je izbacili sa ceremonije

Nomen est omen, je latinska izreka koja je kao lajtmotiv poslužila autorki Oscarom nagrađenog kratkometražnog animiranog filma "Paperman" za proslavu osvojenog zlatnog kipa. Naime, Kristina Reed zamoljena je da napusti ceremoniju dodele najprestižnije nagrade u svetu filma jer je osvajanje svog Oscara proslavila bacanjem papirnatih aviona sa balkona u publiku.

The Hollywood Reporter navodi da je Reed tim činom želela odati počast svom radu i da je, pre nego [to su je udaljili iz teatra Dolby, bacila svega dva ili tri crno-bela aviona koji nisu uspeli da se približe pozornici. Desetak minuta nakon incidenta, Kristini je dozvoljeno da se vrati na svoje mesto u publici i da proglašenje ostalih laureata odgleda do kraja.

Njen Paperman ručno je crtana animacija u režiji Johna Kahrsa. Priča je govori o čoveku koji pleni pozornost žene na ulici bacanjem papirnatih aviona u njenom smeru.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...