•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

U DOBRU I U ZLU - Početak bioskopske distribucije 28. februar

Obaveštavam Vas da od 28. februara u bioskopima počinje prikazivanje filma U DOBRU I U ZLU (Silver Linings Playbook).

U pitanju je ostvarenje koje je se u sam vrh svetske filmske produkcije probilo tiho i bez pompe i zaslužilo čak osam nominacija za nagradu Oskar (ukljkučujući Oskara za najbolji film, najbolju režiju, najbolju mušku i žensku glavnu ulogu, najbolji adaptirani scenario, itd.) kao i pregršt drugih nominacija i značajnih nagrada koje se po tradiciji dodeljuju početkom godine.

Originalan i duhovit scenario, omogućio je ekipi vrsnih glumaca da zasijaju punim sjajem i naprečac osvoje bioskopsku publiku širom sveta, pokazujući da se veliki film može napraviti i o običnoj temi, bez velikog budžeta i skupih efekata. Glumica Dženifer Lorens je za ulogu Tifani osvojila Oskara za najbolju glavnu žensku ulogu. Film je sa uspehom prikazan za FEST-u 2013.

Priča prati Peta Solatano (Bradley Cooper) koji je izgubio sve - kuću, posao i suprugu. Pošto je osam meseci proveo u mentalnoj instituciji, sada ponovo stanuje sa majkom (Jacki Weaver) i ocem (Robert De Niro). Odlučan je da ponovo izgradi život, da ostane pozitivan i ponovo osvoji suprugu, uprkos velikim izazovima koje je donela njihova razdvojenost. Njegovi roditelji žele da ponovo stane na noge i zajedno sa njima uživa u njima omiljenom fudbalskom klubu iz Filadelfije. Kad Pet upozna Tifani (Jennifer Lawrence), misterioznu devojku punu sopstvenih problema, sve se zakomplikuje. Ona se ponudi da mu pomogne u novom povezivanju sa suprugom, ali samo ako joj on uzvrati uslugu. U međuvremenu veza među njima počinje da jača, a oblaci nadvijeni nad oba njihova života počinju da dobijaju srebrni porub.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....