•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Jacket (2005)

Neobična mešavina psihološkog trilera i naučne fanta-stike režisera Johna Mayburyja nije naišla na najbolji prijem kod publike. Glavni krivac za to je iscepkana struktura priče, koja nije ni blizu očiglednom Mayburyjevom uzoru, filmu 72 majmuna Terryja Gilliama. Umesto da se kao i Gilliam koncentriše na "priču o jednom običnom ludilu", Maybury je pokušao da bude univerzalan i originalan u isto vreme, što je dovelo do prilično bledih rezultata. lako je film na velika zvona najavljivan, kao nešto novo u žanru psihološkog trilera, sve se svelo na prilično zbunjujuću i dosadnu priču koja liči na neveštu adaptaciju nekog od romana Stevena Kinga. Adrien Brody se trudi, ali potpuno uzalud jer čoveku očigledno nije mesto u sličnim filmovima. Stvari još gore stoje sa Keirom Knightley, čiji glumački eksperiment deluje potpuno besmisleno. Ako vam kažemo da su koproducenti čitave ove zbrke izvesni Steven Soderbergh i George Clooney, možda će vam stvari biti jasnije. Izuzetno konfuzno i zbrkano ostvarenje donekle spasava Kris Kristofferson u ulozi ludog doce sa veoma radikalnim metodima lečenja amnezije.

Žanr:drama, misterija, naučna fantastika
Godina:2005
Reziser:John Maybury
Scenario:Tom Bleecker
Uloge:Adrien Brody, Keira Knightley, Daniel Craig
Uzrast:R
Studio:Mandalay Pictures
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:103 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....