•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nakon 10 godina Carmen Electra vitka je kao i nekada

Glumica i pevačica Carmen Electra izgleda bolje nego ikada. Dokazala je to pozirajući u crvenom kupaćem kostimu koji joj je pre 15 godina doneo svetsku slavu.

“Najprije sam se dvoumila, ali kad sam ga navukla na sebe, osećala sam se sjajno, puno bolje nego sa 25 godina – rekla je 40-godišnja zvezda serije “Baywatch” iz 90-ih koja svoju zavidnu figuru duguje višegodišnjem vežbanju, strogom pridržavanju dijeta, ali i ljubavi prema plesu.

Čak se tri puta našla na naslovnoj strani “Playboya”, na šta je, kako kaže, izuzetno ponosna. Iza sebe ima dva braka, a nedavno je raskinula sa muzičkim mogulom, 53-godišnjim Simonom Cowellom.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...