•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Deuce Bigalow: European Gigolo (2005)

Najneuverljiviji filmski zavodnik svih vremena vratio se u nastavku komedije iz 1999. godine, koja je iz nekog razloga (nama nepojmljivog) postala kultni film. Stariji, ružniji i napaljeniji, Rob Schneider ponovo igra glupavog, ali neodoljivog šeprtlju, koji mora da otkrije žigola ubicu koji teroriše Amsterdam. Film je krcat prostačkim humorom i u pitanju je na brzaka skrpljena kopija originala. Istina, u filmu postoji par komičnih trenutaka, ali sve liči na besmislene štoseve iz prvog filma. Kao jeftina zabava, film može zadovoljiti manje zahtevnu publiku i to je otprilike sve. DVD izdanje ima veoma bogate dodatke, uključujući dokumentarac o snimanju filma i dve izostavljene scene koje su zabavnije nego čitav film. Tu je i Casting Lounge, dokumenta­rac sa audicije na kojoj su posramljeni Schneid­er, Peter Stringfellow i Johnny Vaughn birali devojke za scenu takmičenja u mokrim majicama.

Žanr:komedija
Godina:2005
Reziser:Mike Bigelow
Scenario:Harris Goldberg
Uloge:Rob Schneider, Eddie Griffin, Jeroen Krabbé
Uzrast:R
Award:1 osvojena
Studio: Columbia Pictures Corporation
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:83 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....