•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dodelu Oskara gledalo više od 40 miliona ljudi

Direktan televizijski prenos ceremonije dodele nagrade Oskar pratilo je 40,3 miliona ljudi, milion više nego prošle godine, saopštila je kompanije Nilsen.

Prema Nilsenu, to je najveći broj gledalace dodele nagrade Američke akademije za film u poslednje tri godine. Televizijska mreža ABC navela je da je u ovoj godini zabeležen porast od 11 odsto gledalaca između 18 i 49 godina, u odnosu na 2012.

Prošlogodišnju ceremoniju, na kojoj je film "Umetnik" (The Artist) proglašen za najbolji film, gledalo je 39,3 miliona ljudi. U poslednjih 10 godina, više od 40 miliona gledalaca Oskara zabeleženo je samo četiri puta.

Na ovogodišnjoj ceremoniji dodele Oskara, koja je u nedelju uveče održana u Dolbi teatru u Holivudu, film "Argo" Bena Afleka proglašen je za najbolji film, Ang Li ("Pijev život") za najboljeg reditelja, glumac Danijel Dej-Luis dobio je svog trećeg Oskara za naslovnu ulogu u filmu "Linkoln", a nagrada za najbolji strani film pripala je filmu "Ljubav" (Amour) austrijskog reditelja Mihaela Hanekea.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...