•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Niko od izvorne ekipe Star Warsa nije potpisao ugovor za novi film

Mark Hamill, glumac najpoznatiji po ulozi Lukea Skywalkera u izvornoj trilogiji franšize "Star Wars", kao i pozajmljivanju glasa Jokeru, izjavio je kako niko od izvorne ekipe, uključujući i Harrisona Forda, nije potpisao nikakav ugovor za pojavljivanje u novom filmu."Star Wars: Episode VII" režiraće J.J. Abrams, piše Io9.

"Naravno da su razgovarali sa nama. George Lucas je želio da zna jesmo li zainteresovani. Rekao je da ukoliko nismo zainteresovani, neće angažovati druge glumce za naše uloge. Jednostavno će nas izostaviti iz scenarija. Mogu vam sigurno potvrditi da niko od nas nije potpisao nikakav ugovor. U fazi smo kada od nas žele da se sastanemo sa scenaristom Michaelom Arndtom i Kathleen Kennedy, koja sada vodi Lucasfilm. Oboje su odgodili sastanak", izjavio je Hamill.

Hamill takođe smatra da će se novi film fokusirati na novu generaciju porodice Skywalker, nešto o čemu se već više puta nagađalo, ali još uvek nije zvanično potvrđeno.

"Ja samo pretpostavljam, budući da još uvek nisam razgovarao sa scenaristima, da će novi filmovi biti o našim potomcima. Moj lik bi trebao imati status Obi-Wanovog ranga kao uticajan lik. Rekao sam Georgeu da želim da se vratim na set sa likom kakav je i bio. Bezbrižan i humorističan, barem po mom mišljenju. Druga stvar u koju želim da budem siguran je da će čitava ekipa biti na okupu. Da li će se Carrie, Harrison, Billy Dee, Tony Daniels i svi ostali iz izvorne trilogije vratiti? Bolje je da svi budemo tu", rekao je Hamill.

Glumac se takođe nada da će producenti naći pravi balans između CGI-a i praktičnih efekata, budući da je ljubitelj minijatura, maketa i stare škole. Ukoliko bi se preteralo sa CGI efektima, to bi rezultiralo time da bi gledaoci imali utisak da gledaju neku divovsku video igru, što bi bilo prilično nesrećno, smatra Hamill i nada se da će ga producenti poslušati i filmu pristupiti na retro način.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....