•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Drama na Oscarima: A. Hathaway u zadnji čas menjala haljinu

Oskarovka Anne Hathaway na dodeli Oscara nosila je jednostavnu Pradinu haljinu, ali zapravo je trebala da nosi gotovo identičnu onoj Amande Seyfried. Naime, Anne je jedanaest sati pre dodele odustala od haljine sa potpisom Valentina koga je dosad nosila na svim dodelama jer je bila previše slična Amandinoj koju je dizajnirao Alexander McQueen.

Kolegenice iz mjuzikla “Jadnici” srele su se na generalnoj probi uoči Oscara i kad je Amanda kolegenici pokazala fotografiju kreacije koju će nositi, Hathaway se smračilo pred očima jer je shvatila da je kreacija koja nju čeka u garderobi gotovo ista. Uzrujana 30-godišnjakinja počela se žaliti Amandi, ali ova joj je odbrusila da je uopšte nije briga što će biti slično obučene.

Anne je posle izdala i saopštenje u kome kaže da joj je jako žao ako je promenom haljine u zadnji tren nekoga razočarala, prvenstveno prijatelja Valentina.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu