•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Past Tense (2006)

Iako je bez svog supruga, policajca Kristjena ostala još pre desetak godina, Kim Šej, samohrana majka, i dalje oseća nemire. Takođe, njena 11-ogodišnja ćerka ne oseća se sigurno, budi se usred noći vrišteće jer sanja čoveka koji pokušava da je ubije.

Sara ne zna da to nisu snovi, nego sećanja na stvarni događaj. Na telu njene kćeri pojavljuju se tajanstvene posekotine nakon svakog takvog sna.

Dečji psiholog tvrdi da se Sara sama ozleđuje i da treba da uzima lekove. Tada Kim postaje zaštitnički raspoložena. Niko neće nauditi Sari dok ona sama ne shvati šta je istina i šta se zapravo događa.

Jedne večeri Sara i Kim na vestima vide lice žene koju je Sara crtala godinama, a koju je ubio isti čovek koji je optužen za ubistvo Sarinog oca.

Žanr:triler
Godina:2006
Reziser:Penelope Buitenhuis
Scenario:Alex Campbell
Uloge:Paula Trickey, Alexia Fast, Michael Rogers
Uzrast:TV-MOVIE
Award:1 osvojena
Studio: Front Street Pictures
Zemlja:Canada
Jezik:Engleski
Podeli:



Preporucujemo