•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Almodovar najavljuje film: Ima dijaloga koji su i meni neprijatni

Eksplicitni dijalog i dvosmislena seksualnost igraju glavnu ulogu u novom filmu Pedra Almodovara, „Uzbudljivo putovanje” (Los amantes pasajeros), komediji sa Penelope Kruz i Antoniom Banderasom koja će premijerno biti prikazana 8. marta u Španiji.

U intervijuu za španski list „El Mundo”, reditelj je otkrio da će njegov novi film biti jedan od najsočnijih do sada.

„Ima dijaloga koji su i meni neprijatni za slušanje, a lično sam ih pisao”, kaže Almodovar. „Muškarci obično ne govore otvoreno o seksu kao moji likovi. Mislim da će gledaocima biti neprijatnije nego gledateljkama jer su muškarci licemjerniji – bez obzira da li su strejt ili gej”.

Reditelj kaže da film neće biti samo za smejanje već i da ima izvesnu melanholiju.

Radnja se dešava u avionu koji ima tehničkih problema pa piloti i posada pokušavaju da zabave i uteše preplašene putnike, ostavljajući sopstvene probleme po strani.

Almodovar je rekao da će „Putovanje” uticati na mnoge biseksualce, ali da je pred kamerama prikazao samo heteroseksualne seksualne odnose jer je „mnogo zabavnije pričati o seksu nego ga upražnjavati. I to vam kaže neko ko je snimio neke od najeksplicitnijih scena na filmu”.

On je svestan kontroverze koju će i ovaj njegov film izazvati. „Kontroverza znači da su ljudi živi. Međutim, danas se njeno shvatanje dosta promenilo jer su mnogi tabui prestali to da budu”.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...