•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

I Dreamed of Africa (2000)

Početkom sedamdesetih godina mlada i bogata Kuki pripada italijanskom jet-setu, ali se teško može reći da je zadovoljna tim životom.

Njenu ispraznu svakodnevnicu će razmrdati saobraćajna nesreća posle koje će se upoznati s Paolom Galmanom, mladim pustolovom za koga se udaje i koji predlaže da odu da žive na mnogo uzbudljivijem i lepšem mestu od Italije - na velikom ranču u Keniji.

Iako je majka preklinje da se ne upusti u tu pustolovinu, Kuki svejedno prati svog supruga i ne krije razočaranje kada se ispostavi koliko je, zapravo, ranč zapušten. Ali, Kuki se ne predaje i odlučuje da obnovi ranč, pri čemu će joj poteškoće, pored divljih zveri koje stalno vrebaju u noći, predstavljati i to što je njen suprug Paolo skloniji tome da zajedno s drugarima nedelje provodi na safarijima nego da vodi svoje imanje. Kuki će svejedno ostati na ranču, a njenu borbu za egzistenciju će zameniti borba za zaštitu prirode, što će je dovesti u sukob sa lovokradicama. No, Kukin san o Africi će ubrzo biti doveden u ozbiljno iskušenje nakon niza tragičnih dogadjaja.

Žanr:avantura, drama, romansa
Godina:2000
Reziser:Hugh Hudson
Scenario: Kuki Gallmann
Uloge:Kim Basinger, Vincent Perez, Liam Aiken
Uzrast:PG-13
Studio: Columbia Pictures Corporation
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:114 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu