•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Miloš Biković pratiocima na Twitteru predlaže lektiru

Za razliku od većine javnih ličnosti kojima Twitter služi za promovisanje svog rada i kritikovanje tuđeg, glumac Miloš Biković, poznat po ulozi u seriji i filmu “Montevideo, Bog te video”, ovu društvenu mrežu iskoristio je u bolje svrhe.

Osim što u svojim tvitovima kritikuje devojčice koje se slikaju u neprimernim pozama, on je iskoristio priliku da na svoje fanove utiče pozitivno i da im da savet kada je u pitanju lektira.

"Evo dete tebe ću da zapratim, a da mi obećaš da ćeš da pročitaš tri knjige za koje se dogovorimo?", napisao je trinaestogodišnjoj Kotoranki Biković, a zatim angažovao sve pratioce na ovoj društvenoj mreži da mu pomognu pri izboru.

"'Mali princ', 'Lovac u žitu', Nušićeva 'Autobiografija' odaberi. I ako ispuniš obećanje dobiješ i karte za pozorište”, odlučio je na kraju mladi glumac, koji je nekoliko sati pre toga postavio dva tvita u kojima je kritikovao ponašanje dece.

"I dokle bre više ta namontirana deca na štiklama... Pošlo dete na splav. Ja rek'o mama od vlasnika. Umalo persirao detetu '97. godište”, prokomentarisao je Biković, a zatim otkrio da je sa 16 godina i on izlazio, ali se nije “pućio u WC-u”.

Mladi glumac je na Twitteru poznat i kao jedna od duhovitijih javnih ličnosti, a to je dokazao tvitom u kome se požalio da je izgubio telefon šetajući obalom Crnog mora.

"Ako me slučajno ko pozove, neka kaže Posejdonu da pozdravi onu krabu iz 'Male sirene'”, napisao je on.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...