•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Krvavi zahvat za lepotu: Kim Kardashian kakvu još niste videli

Kim Kardashian najprije je zabrinula, a zatim sablaznila svoje verne obožavatelje objavom fotografija svog lica umrljanog krvlju. Lepa starleta na društvenim mrežama je podelila fotografije koje je neko snimio nakon tretmana poznatog kao vampirski facelifting.

Reč je o kozmetičkom postupku kome je cilj pomladiti kožu i ispeglati bore, a osnovni sastojak koji bi trebao učiniti da zablistate je vaša vlastita krv.

Trudnoj Kim najpre su izvadili krv, a zatim izdvojili plazmu koju je hirurg zatim ubrizgao injekcijom na više mesta na licu.

Postupak je krvav i bolan, ali zvezde uveravaju da se isplati.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila