•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pretpremijerno "Kruds" od 16. marta u bioskopu "Vilin Grad"

Nova avantura iz poznate radionice „Dreamworks Animation“, saga o porodici pećinskih ljudi „Kruds 3D“, pretpremijerno će se prikazivati od 16. marta u bioskopu „Vilin Grad“, dok u domaće bioskope stiže 21. marta.

"Kruds" je priča smeštena u fiktivnu preistorijsku eru i prati neobičnu porodicu koja živi u pećini. Njihov život je spokojan do trenutka kada kontinenti počnu da se pomeraju, a njihov svet da se menja na najčudnije načine. Zbog toga porodica Kruds mora da krene na uzbudljivo, ali i zastrašujuće putovanje. Porodicu Kruds čine neobični pripadnici vrste homosapiensa, fizički vrlo spremni, ali mentalno ne toliko napredni. Ova duhovita i zabavna priča počiva na njihovom suočavanju sa novim situacijama i načinima koje pronalaze da se u njima snađu.

Ova komična 3D saga sinhonizovana je na srpski jezik, a glavnim junacima glasove su pozajmili dobro poznati domaći glumci. Draga Vujić je reditelj sinhronizacije, ali i Grag, tvrdoglavi otac koji misli da „sve što je nepoznato, treba izbegavati“. Ip, neustrašivoj tinejdžerki glas pozajmljuje Ivana Popović. Babi sa neobičnim smislom za humor i još neobičnijim sposobnostima za preživljavanje glas daje Đurđija Cvetić, a majku i mlađeg brata u ovoj neobičnoj porodici igraju Vesna Paštrović, Stevan Piale. Marko Janketić pozajmiće glas Gaju, mladiću iz druge porodice, koji će Krudsima pomoći da savladaju strahove i upuste se u nove avanture.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....