•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Teheran namerava da tuži Holivud zbog filma Argo

Iranske vlasti nameravaju da tuže Holivud zbog Oskarom nagrađenog filma "Argo" u kome su, kako tvrde, "nerealno prikazani" događaji u Iranu, preneli su danas iranski mediji.

Francuski advokat Izabela Kutan-Per boravi u Teheranu na razgovorima sa iranskim zvaničnicima o tome gde i kada treba podneti tužbu zbog filma o događajima vezanim za zauzimanje američke ambasade u Teheranu 4. novembra 1979, prenose mediji, uključujući i proreformski dnevnik Šarg.

Kutan-Per je supruga i advokat teroriste Iljiča Ramiresa Sančesa, poznatog pod nadimkom Karlos Šakal.

Iranski zvaničnici su odlučili da treba podneti tužbu nakon što su na privatnoj projekciji videli film "Argo" o talačkoj krizi koja je trajala 444 dana i dovela do prekida diplomatskih odnosa SAD i Irana.

Film u režiji Bena Afleka proglašen je u februaru za najbolji film na dodeli Oskara u Holivudu. "Argo" je zabranjen u Iranu, gde su se pojavile piratske kopije filma.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...