•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Predsednik Disneyja progovorio o povratku starih glumaca u "Star Wars“

O povratku Marka Hamilla, Carrie Fisher i Harrisona Forda, glumaca izvorne trilogije "Star Wars“ u franšizu piše se i nagađa već mesecima, ali još niko nije dao konkretne informacije. Međutim, ovoga puta je progovorio Bob Iger, predsednik kompanije Disney, koja producira novu trilogiju i konačno dao zvanične informacije o scenariju i statusu glumaca, piše CNBC.

Iger je pojasnio kako je sve priče o povratku starih glumaca pokrenuo reditelj George Lucas navodima da bi se oni mogli pojaviti, ali studio još uvek ne može dati zvaničnu najavu.

"Trenutno čitav tim radi na filmu koji će režirati J.J. Abrams, dok scenaro piše Michael Arndt u saradnji sa ljudima koji su bili uključeni u ranije filmove. Kada priča bude postavljena, odabraćemo glumce i početi rad. Što se tiče starih glumaca, već smo razgovarali sa njima“, izjavio je Iger.

Kako navode ljudi bliski kompaniji, Disney igra dugoročno i pokušava sklopiti ugovore sa pomenutim glumcima.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu