•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Colin Trevorrow režiraće "Jurski park 4"

Dugo očekivani četvrti nastavak franšize o dinosaurima u modernom vremenu režiraće slabo poznati reditelj Colin Trevorrow, saopštili su iz studija Universal Pictures.

Trevorrow (36) debitovao je kao reditelj prošle godine, sa komedijom o putovanju kroz vreme, "Safety Not Guaranteed".

Steven Spielberg, koji je režirao prva dva dela franšize, bit će izvršni producent četvrtog filma. Film će se snimati u 3D tehnici, a u bioskopima bi trebao da se pojavi u junu 2014. godine.

Spielberg je još pre dve godine najavio da je "Jurski park 4" u fazi razvoja, što je oduševilo fanove koji na novi nastavak čekaju 13 godina.

Universal nije dao nikakvih detalja o ulogama i priči filma, ali scenario pišu Rick Jaffa i Amanda Silver, koji su radili i scenario za film "Rise of the Planet of the Apes".

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...