•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šta bi sa Matt-om Doran-om?

Met Doran (eng. Matt Doran; rođen 30. marta 1976. u Sidneju, Australija) je australijski glumac. Verovatno najpoznatiji po ulozi Mausa u filmu Matrix iz 1999.

Dve godine je studirao glumu na Australijskoj akademiji za film i televiziju, gde je osvojio nekoliko nagrada, uključujući Najbolju ulogu i Najunapređenijeg studenta. Krajem 1991. godine je diplomirao i imao glavnu ulogu u filmu Pirates' Island, a pojavio se i u TV sapunici E Street.

Doran je postao poznatiji javnosti nakon uloge učenika Demijena Robertsa (Damien Roberts) u australijskoj sapunici Home and Away, od 1992 — 1996. Gostovao je u TV serijama G.P., Fallen Angels, Water Rats, Medivac, Murder Call, Farscape i Stingers.

Ove godine ćemo imati prilike da ga vidimo u naučno-fantastičnoj akciji Battle of the Damned gde će igrati zajedno sa Dolphom Lundgrenom.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...